Модни дънки за жени

Дънките са любим детайл във всеки дамски гардероб, от сезон в сезон, не предават своите водещи позиции в модата, винаги красиви, удобни и практични, а такива са те и за новата 2012 година (даже и края на света да ни сполети, пак ще сме с дънки).

Най-модните дънки за 2012 г. са skinny - те плътно прилепват по тялото, сякаш са собстевната му кожа, създавайки по този начин потресаващо съблазнителен образ на притежателките си. Разбира се, тази разновидност не е от днес, но за новата година ще е определено модна.
Стига да притежавате идеална фигура, те ще Ви позволят демонстрирате нагледно своите достойнства. А за останалите представителки на прекрасния пол, остава възможността да ги съчетават с по-дълги туники и пак ще са на 100%. Но модата в дънките за 2012 не се ограничава само с този фасон.

Също много популярни ще бъдат по-широките модели на Chloe, леко скъсените на Sandro, почти класическите прави варианти с шев отпред на Just Cavalli, разнищените в стил от 70-те години също са актуални на Gucci. Талията варира от висока до най-ниските, като това не е толкова съществено и зависи най-вече от предпочитанията на дамата.
По-скъсените модели са по-популярни от дългите и много добре се съчетават с висок ток, но също и с нисък, създавайки елегантен вид и образ на притежателката си. В цветово отношение, модните джинси за 2012 г са ориентирани към тъмно синьото, черното, сивото и по-рядко към бежевото, макар да се срещат и необичайни модели в червено или бордо.
Летния тип колекции са ориентирани към светлата гама от разцветки, състояща се от бялото и различни оттенъци на небесно синьото и сивото. Актуални са и преходите от тъмно към светло и обратно, като в моделите на Just Cavalli, Miss Sixty и др. Занапред най-актуални ще са дънки в стил минимализъм, т.е. с минимум декор по тях, строги, лаконични, идеално вписващи се за атмосферата в офиса.
В съчетания с блузки, сака те добре съответстват на изискванията на дрес-кода. Джинсите са доста демократично облекло, така че могат да бъдат използвани в подходящ ансамбъл даже и за официални случаи, при удачен подбор на горната част и аксесоарите.
Тенденцията за мода 2012 е т.н. двоен деним - съчетаването в един ансамбъл на няколко вида дънкови тъкани. При това, популярни ще бъдат отново и дънковите ризи, сака, елечета. Много добре те се вписват в ансамбъла на каубойски костюми на известната марка Dsquared, доколкото преди доста години са били работни дрехи на златотърсачите.
Като специи в този случай се използват различни прорези, протривания, пресичания, орнаменти, пришити джобове, нашивки на коленете - все елементи, характерни за специалните дрехи. Но като цяло, каубойския костюм придава романтичен вид за покорителките на дивия запад. Ако под това у нас се разбира София, още по-добре.
И през 2012 година, макар и с някои нови образци и тенденции, модните дънки способстват за създаването на нов образ, остават желани, необходими и любими елементи за всеки женски гардероб. Без тях няма как.
-------------------------------------------------
 Фотоизточник: google.images

Няма коментари:

Популярни публикации - В помощ на българите у нас и по света:

Посетители

Последователи - Абонати:

Translate / Перевод