Червена рокля | dLambow

 

Червена рокля - кога е умесна и какви модели са на мода?


Кога е подходящо да носите червена рокля?

Самият червен цвят е ярък, сочен, тържествен, запомнящ се и дава акцент. Много хора го свързват с празник, специално събитие, важно мероприятие. Ето защо е добре да носите червена рокля само при важни поводи:

- Червена рокля до пода

Червената рокля до пода ви създава образ, който трябва да бъде допълнен с обувки/сандали в черно или червено, за предпочитане от естествена лачена кожа. Като аксесоари използвайте големи обеци, гривни, колиета, малки чанти. Тази визия е подходяща за вечерни събития или партита, светски събития, фотосесии, както и за посещение на елитни ресторанти.

- Червена рокля с миди дължина

Червената рокля с миди дължина е умерено празнична, но не предизвикателна и не е обвързваща. Най-добре е да я комбинирате с черни, червени или бежови обувки на ток или танкетка. В тон трябва да изберете червило и лак за нокти - тогава образът ви ще бъде завършен. Подходяща е за юбилеи, сватби, вечерни и дневни тържества, посещения на елитни клубове и партита.

- Къса червена рокля

Късата червена рокля е идеалното решение за млади момичета, слаби, среден ръст. Ще бъде подходяща за посещение на летни дискотеки, партита, барове.

Червената рокля за през деня е добре да бъде комбинирана с бяло и бежово, а за вечерно време - с черно, тъмно синьо.

Червена рокля - уместност и модели
Червена рокля - уместност и модели




Кои стилове червени рокли са най-модерни?

Напоследък, червените рокли са доста популярни. Те подхождат на всички жени, като основното е да намерите своя нюанс и да изберете идеалния стил според фигурата си. Най-популярните от тях са следните:

- С пищна пола.

Червените рокли с пищна пола често се наричат babydoll. Моделите с дължина midi подчертават добре горната част на тялото и имат пола тип "слънце" или "полу-слънце". Подходящи са за ежедневно носене, романтична среща и за всяко тържествено събитие през деня.

- Рокля-калъф с дантела.

Обикновено червените рокли-калъф еса с дължина midi или maxi, с цепка отзад, отворена горна част, без ръкави. Тази опция е печеливша за офиса, корпоративно или лятно парти.

- "Обратно деколте"

Това е червена рокля с отворен гръб, максимално затворен връх, мини или midi дължина и с обратно деколте (което открива долната част на бюста, а не горната). Подходяща е за горещия летен сезон, за срещи с приятели, за запомнящи се фотосесии и по специални поводи.

- Рокля-риза

Червената рокля тип риза е идеална за офис (ако няма дрескод), за срещи с приятели или за романтични срещи. Подходяща е и като тоалет за уикенда.

Червената рокля се носи най-добре с бели или бежови обувки. Ако образът е вечерен, по-добре е да изберете черни обувки или сандали. Аксесоарите трябва да са съчетани.
 

Kоктейлна рокля в червено.


Червеното е най-коледния цвят. Една красива секси - червена рокля неизбежно ще привлече погледите. Ако ce облечете в червено и се накичите с нежни перли, щe бъдете зашеметяваща на коледното парти.
 
Вижте няколко секси - червени коктейлни рокли, които могат да ви послужат като идея за тоалет за празничната мода...
 
Изключителен модел рокля с разклонение, позволяваща да се прикрият някои дефекти на ханша.
Ако предпочитате семплия стил на роклята в прав силует или типичната парти рокля тип балон, ето два чудесни модела:

Червена рокля
Червена рокля
 
Разкошни перлени бижута "NIMEI": пръстен в злато, с перла oт коралово покритие

 
...перли c покритие от естествена коралова паста...

 
злато, бели перли, полирани сфери, покрити с коралова паста с естествен произход

 
"Перлите са приятели завинаги..." дамски бижута от перли, удачно и смело комбинирани със злато - отразяват вечно актуалното.
Коледа е идеалния повод да облечем ceкcи червена рокля и да бъдем идеални за празничната мода!

----------------

Няма коментари:

Популярни публикации - В помощ на българите у нас и по света:

Посетители

Последователи - Абонати:

Translate / Перевод