0048: Кучешки дрехи

Имате домашен любимец, а той има нужда от зимна дрешка - осигурете му я!

От какво имат неотложна нужда кучетата? Храна, разходки, ваксини… Може би. Но те все повече са център на модата - дрешки, играчки, одеялца, слънчеви очила. Всеки уважаващ себе си стопанин желае домашния му любимец да демонстрира стил.

Кучето е едно от най – популярни домашни животни в света. За повече от 12000 години то живее с хора като ловен компаньон, защитник, обект на презрение или възхищение и приятел.

Неясно е кога кучето е станало компаньон на човека, но е вероятно диви животни от сем. Canidae да са били боклукчии близо до лагери на племена от древни хора, които го открили като ловен партньор. В древен Египет, били мислени за богоподобни. Те били глезени от лични слуги, връзвани със скъпоценни каишки и хранени с подбрана храна.

Само кралските особи можели да притежават породисти кучета, и след смъртта на водача неговият любимeц бива погребван със собственика си, за да го защитава в задгробния живот. Илюстрации на кучета датиращи от Бронзовата Ера са намирани по стени, гробници и свитъци из цяла Европа, Близкия Изток и Южна Америка.

Често тe са изобразявани докато ловуват с техните господари. Teхни cтатуи пазят входовете на гробници. В повечето случай тези кучета ясно изобразяват сегашните кучета от сем. Canin. Тези реликви са свидетелство за значението, което хората са дали на кучетата през годините.







Нуждаете се от дрешки за вашия домашен любимец? Можете сами да си ги изработите, дори и собствен бизнес да развиете...
Но ако имате спешна нужда от зимна дреха, не му мислете, а облечете вашето куче!

МОДА ЗА КУЧЕТА - www.dogyfashion.com
Посветен изцяло на облекла за кучета, сайта съдържа различни колекции от дрехи, галерия със снимки, както и възможност за закупуването им.

Няма коментари:

Популярни публикации - В помощ на българите у нас и по света:

Посетители

Последователи - Абонати:

Translate / Перевод