Макси мода XXL - за пълни хора.

Мъжки и дамски дрехи в макси мода за пълни хора.

Макси мода - облекла с големи размери - дамски и мъжки дрехи за пълни хора. Гъвкавата и пазарна ориентация и стремежът към по-пълно задоволяване на нуждите ни, насочва дизайнерите на съвременната мода към моделиране на дрехи специално за големите хора:
  • за дами - от номер 50 до номер 64,
  • за господа - от номер 56 до номер 70.
Фото източник: modaxxl.ro

Настоящи тенденции в модата.

Линията на моделите е съобразена с особеностите на по-пълната фигура и настоящите тенденции в модата. Облеклата са разнообразни:
  • сака,
  • блузи,
  • поли,
  • панталони,
  • якета и др.

Моделите са актуални, функционални с богата цветова гама.

В макси магазините ще откриете голямо разнообразие от модерни и стилни дрехи, задоволяващи всеки вкус и предпочитания на пълните хора. Приоритетно модните дизайнери се стараят да ви предоставят всичко, което налагат модните тенденции, за да бъдете наистина в крак с модата. Да се почувствате елегантни, красиви и уверени във вашия чар!
Фото източник: modaxxl.ro

Макси дрехи - Магазини за вашият вкус!

В редица макси магазини има достатъчно голямо разнообразие от модерни и стилни дрехи, задоволяващи всеки вкус и предпочитания. За да се почувствате елегантни, красиви и уверени във вашия чар, Ви предлагам по-долу, приятна визуална разходка...
Фото източник: danimar-bg.com

Магазини МаксиМод: 

големи дрехи и големи облекла за дами и господа -maximod.bg Идеята на магазините Максимод е да задоволи широко скроените дами и господа, които да се чувстват удобно и елегантно и да намерят най-подходящото за тях облекло. В тях можете да намерите разнообразни модели дрехи като:
  • бельо и бански,
  • нощници и пижами,
  • обувки, колани и тиранти,
  • потници, блузи, ризи, поли, рокли, панталони и дънки,
  • спортни облекла,
  • палта, якета и балтони,
  • официални костюми
c големи номерации - за мъжете: от No 52 до No 86 (2XL – 8XL), за жените: от No 44 до No 68 (2XL – 5XL). "МаксиМод" предлагат и безплатна доставка при покупка над 150 лв.

Електронен онлайн магазин за облекло Valentis: 

голямо разнообразие от качествени дрехи на достъпни цени - drehi.eu Магазинът Ви предлага продукти на Български и чужди производители от марките:
  • 9monate,
  • Aglaya,
  • Beawoman,
  • Bellissima,
  • Beny Tex,
  • Finesse,
  • Gabi,
  • Geronimo и много др
В категорията Maximal, ще откриете разнообразни мъжки и дамски дрехи по ваш вкус и на достъпни за джоба ви цени. Цените на продуктите и дрехите в магазина са с 20% ДДС и без доставка!

Модна къща "ДаниМар": 

доказана марка дрехи c елегантност, удобство, качество и конкурентни цени - danimar-bg.com В "ДаниМар" ще откриете разнообразни дамски дрехи:
  • костюми,
  • сака,
  • поли,
  • панталони,
  • рокли,
  • палта и якета.
Te cе прoизвеждат в ограничен брой серии, като се набляга най-вече на големите размери - до 56 български ръстов номер. От казаното става ясно, че макси модата е на мода и много магазини се преориентират към клиентите ХХХL
--------------------------------------------------
© 2009, Петя Младенова - автор, All rights reserved!
----------
Още препоръки, мнения и допълнения по темата може да четете и правите по-долу - в коментарите.

25 коментара:

Панани каза...

Голяма част от пухкавите достолепни макси дами могат да изглеждат значително по-стройни и модерни, ако спазват някои важни правила. В това отношение, съвременната мода е доста демократична и едва ли може да се каже, че ги пренебрегва. Въпрос на отношение към себе си.

кавкав каза...

Правилният избор
Цикламената блуза на вертикални раирани десени с дължина малко над коляното и с две цепки отстрани прави фигурата ви много по-стройна. Правият, леко стеснен долу панталон в черно е подходяща комбинация към блузата.

Монита каза...

Неправилният избор
Никога не си купувайте трикотажна блуза на хоризонтални райета, които уедряват фигурата ви. Освен това, ако е къса, тя уголемява горната ви част. При всички случаи блузата трябва да покрива по-голямата част от бедрата.

Tenko_Dan4e каза...

Правилният избор за макси мода 2014/15
Тъмното право сако в съчетание с бяла блуза и пепитен панталон добре маскира наедрялата ви фигура. Изберете обувки със средно токче, за да изглеждате по-изправена и стройна.

Tenko_D. каза...

Неправилният избор за пълни жени. Разкрачената стойка с ръце на хълбоците прави фигурата ви огромна. Не допускайте блузата да е по-дълга от сакото.

Тано Дан4 каза...

Правилният избор
Трикотажният блузон има добро съчетание на цветове. Червените части балансират силуета, като отвличат вниманието от едрия бюст. Острото деколте откроява шията. Блузонът се носи с прав панталон. Когато седите, изберете си правилната поза с изправен гръб.

Петя Мл каза...

Неправилният избор
Ето една ситуация, когато правилно подбраният тоалет пропада заради несполучливата поза. Никога не сядайте разкрачена, наведена напред, когато изпъкват и увисват всичките ви прелести.

Бено каза...

Правилният избор за пълни хора - тип XXL
Тъмната трикотажна тениска може да направи фигурата ви по-слаба поради визуалното възприемане на тъмните цветове.

Петя Мл каза...

Неправилният избор за пълни хора - Жълтият цвят е много красив и свеж, но има една особеност - той е прекалено ярък и акцентира върху фигурата, като я прави по-обемна.

vatev_54 каза...

Макси модата за лятото се отличава с изчистени линии и цветове, семпли кройки и декорации, сведени до минимум. Колекциите дрехи, предназначени за по-пищните дами предлагат класически силуети с модерен привкус, ретро стил и геометричен дизайн, като романтиката и женствеността отново са на мода.

Анна Димитрова каза...

Туники, блузи и фини жилетки с асиметричен край, нестандартни деколтета, баски и волани, плисета и драперии, рязани ръкави и голи рамена, ще са актуални през новия летен сезон за по-пълните хора, носещи големи размери облекло.

Жана каза...

Сред модерните поли в макси модата през новия сезон попадат правите модели, поли тип лалета, дългите разкроени поли и драпирани модели. Дизайнерите често използват асиметрични детайли и изрязани елементи в долния им край.

Pomeneni каза...

Клиновете, широките панталони и панталони тип банан също ще са актуални за пълните хора, както и различните им дължини. Една от модните тенденции в макси модата за сезона са класическият и сафари стил.

Канели77 каза...

Роклите са изключително актуални за пищните дами през лятото. Прави или разкроени, в различна дължина и с три четвърти ръкави.

Петя Мл каза...

Макси дрехите в черно и бяло ще са мода през новия сезон, но също така внимание заслужават яркочервеното, цвят на розови маргаритки и ратай, портокал, лимон, смарагдовозелено, лазурносиньо и телесен цвят. Цветните блокове и контрастиращи комбинации от два цвята, особено черно и бяло са изключително модерни. Сред най-актуалните принтове са флоралните, животинските, етническия и графичния дизайн, от който най-популярни са ивиците.

Катина каза...

Вечерната макси мода за лятото подчертава красивото деколте и поставя акцент върху талията на по пълните хора. Малката черна рокля, която е подходяща за всякакъв повод, е сред актуалните модели, особено, ако е изработена от дантела и е подплатена със силно контрастиращ цвят.

Петя Мл каза...

Основните тенденции на макси модата в сватбените рокли за пълни хора са класическите силуети и дантела, като се поставя акцент върху V-образното деколте и високата талия.

Tenko_Dan4e каза...

Модерните бански в макси мода са цели, прикриващи ханша и такива, които завършват с боксерки, вместо бикини. Сред колекциите се открояват банските в черно, синьо и бордо, ярки неонови цветове и различни принтове. До лятото има време, така че, ако възнамерявате да почивате на море и сет от категорията на пълните хора, имате достатъчно време да обмислите подходящия модел и цвят.

калени каза...

Макси модата за следващото лято ще се отличава с елегантен силует и богата цветова гама. Ретро дизайн, флорални и геометрични принтове, дантели и бродерии, ярки "бонбонени" цветове и силно контрастиращи цветови комбинации.

Бено каза...

Това, че сте размер "макси", не означава, че не изглеждате добре! Грабвайте доброто самочувствие под мишница и спретнете летния си гардероб така, че да предизвикате възхищение. Бъдете смели и експериментирайте, за да разберете кой стил най-много допада на вашата същност, но без да прекалявате, за да не предизвикате обратния ефект. Забравете за широките черни дрехи и си подарете едно истински цветно лято, изпълнено с много емоции и настроение!

Пентино63 каза...

Вече могат да се намерят онлайн магазини, предлагащи дрехи за пълни хора от типа Maxi moda. Най-малкото и преди всичко, може да ги ползвате и то напълно безплатно, за да се ориентирате за последните тенденции в макси модата и така да се ориентирате само към най-доброто налично облекло с големи размери. Това, което търсите е най-добро качество, на най-ниска цена, в най-голямо разнообразие.Маркирайте си няколко такива сайта, посещавайте ги периодично и редовно ще сте в течение на последните тенденции, и няма да пропускате най-добрите оферти.

Жана каза...

Положението с макси модата за пълни хора вече не е толкова тежко с навлизането на интернет магазините. Даже само един такъв сериозен и действащ магазин да има, той е достъпен за хора от цялата страна, така че се покриват и селища, в които никога не е имали магазини за размер XXL - дрехи за пълни хора.

Стеко каза...

Ако умеете добре да ползвате наличните интернет магазини за макси мода, то това ще Ви позволи да придобиете модни женски дрехи и да си наредите доста сносен гардероб за всякакви случаи и сезони.
Цените също са приемливи. В т.ч. може да попаднете на нестандартни, стилни и смели решения, подходящи за всеки вкус, даже и най-изискания.

Веска Станева каза...

Напоследък се появяват все повече сайтове в интернет, които са наясно с последните тенденции за макси мода и знаят какво да предложат на своите посетителки. Обикновено асортимента е доста голям, което предпоставя възможности за доста добър избор. Посещавайте периодично темата и винаги ще сте в течени на тенденциите.

Пентино63 каза...

Вече през интернет могат да се намерят доста модели и модификации на облекло XXL за макси дами, при това доста близо до модните тенденции, на сравнително прилична цена. Но е нужно следене на съответните сайтове и тяхното обновяване с нови продукти.

Популярни публикации - В помощ на българите у нас и по света:

Архив на блога

Посетители

Последователи - Абонати:

Translate / Перевод