Дрехи за бременни жени и момичета.

Защо да си купувате дрехи за бременни?

Напоследък има страхотно изобилие от дрехи за бременни момичета и жени, затова можете да приложите стилът си при изборът им. Много от жените имат погрешни възгледи, че могат да прекарат бременността си в старите си дрехи или като си купуват тоалети с няколко размера по-големи.

Кога е приложима модата за бременни жени?

Да, наистина е приложимо в по-ранните месеци, когато коремът ви е леко подут, но около второто тримесечие просто неизбежно ще Ви се наложи да си купите дрехи за бременни. „Изглеждате по-добре в дрехите за бременни, отколкотo когато сте се натъпкали като наденица в нормални дрехи,” израз на Клаудия Робъртс – собственичка на елитен магазин за дрехи за бременни в Лос Анджелис.

Растежът на бебето определя размера на дрехите.

Необходимо е да напазарувате дрехи за бременни поне два пъти през този период: в края на първото тримесечие и по време на третото тримесечие, когато коремът ви нaраства толкова, колкото не сте си и помисляли, че е възможно.




Пропорцията на тялото остава същата.

Размерите им са същите – S, L, М... Купувайте си дрехи със същият размер, който сте носили и преди. Тъй като пропорцията на тялото Ви остава същата, разликата при дрехите за бременни е, че са по-широки в коремната област, бедрата, горната част на ръцете и бюста. Като цяло те са по-дълги, тъй като при нарастването си, коремът ви повдига плата нагоре.
-------------------------

Няма коментари:

Популярни публикации - В помощ на българите у нас и по света:

Архив на блога

Посетители

Последователи - Абонати:

Translate / Перевод