Мода за деца.

Модна колекция за деца есен-зима "Диор". Диор тук играе с контрастиращи модни материали и изглежда страхотно. Копринени парчета са смесени с плетени, от памук, кадифе и тафта. В допълнение към марката наистина не се тревожи за качеството на материала.
 
Младите господа могат да избират от черни или сиви панталони, сака, което в комбинация с Хоодиес получава едно докосване на модна елегантност. Могат да блеснат с бели плетени пуловери с цип, което също е много практично. Искате ли да имате потомство-представител на външен вид, както на Диор-мода? Момчетата ще се чувстват като омайващо пораснали, в пуловер от черна вълна, бяла риза и черни кожени обувки!

В трикотажни модно черни рокли, бели сукмани от туид, са изписани изисканите малки дами. Целият модел е увенчан с кожен колан и Пинк кожени обувки - изглежда наистина великолепие на модата. В тъмно зелен пуловер от памук и черни копринени панталони, малката мис е невероятна девойка. Облеклото е в унисон с други части и аксесоари.




Кристиан Диор е международен луксозен начин на живот. Ето защо, продуктите са на разположение на упълномощени бутици от Диор във всички краища на света в т.ч. колекциите с мода за деца. В днешно време Земята е покрита с 275 магазина и е все още за откриване на нови такива.
--------------------------------------------------

Няма коментари:

Популярни публикации - В помощ на българите у нас и по света:

Архив на блога

Посетители

Последователи - Абонати:

Translate / Перевод