Китайски дрехи.

Евтини китайски дрехи заливат българския пазар.

Дънки и дънкови продукти с високо качество и ниски цени, предлагат китайските производители на света . Те покриват всички линии на дънкови дрехи oт:
  • - панталони,
  • - сака,
  • - поли,
  • - фланелки,
  • - чанти и др.
Hяколко хиляди китайски търговци, пребиваващи легално у нас, имат зад гърба си най-мощната индустрия за производство на облекло в света.


Ето и най-новата колекция от китайски дрехи:

Jeans Collection 2010 Spring/Summer


jeans-china.com
--------------------------------------------------
© 2009 - 2010, Петя Младенова - автор, All rights reserved!
----------
Още препоръки, мнения и допълнения по темата може да четете и правите по-долу - в коментарите.

11 коментара:

куу каза...

Който не знае - да знае! Най-известните световни марки в областта на модата и дрехите, произвеждат своитеколекции в Китай. Следователно, там може да намерите най-добрите дрехи, при това на добра цена, стига да знаете къде да търсите.

Krasi каза...

Добре е да се придържате към постоянна и постепена стратегия да попълвате гардероба си, стига да се придържате към определен стил. В това отношение ще Ви помогнат доста сайтове за китайски дрехи. Повечето от тях са правени по поръчка на известни модни марки, така че не е лоша идея да се снабдявате периодично с нещо китайско.

Mantu_CPU каза...

Бизнесът с доставката на китайски дрехи е вече доста развит и освен това китайските производители доста напреднаха с качеството и дизайна покрай многобройните изнесени производства на големите световни марки. Така човек не рядко може да попадне на марково китайско облекло, макар че, на него може и да няма престижен етикет.

vatev_54 каза...

В съвременните бутици и магазини може да се намерят даже маркови дрехи от Китай, които естествено са и по-скъпи. Все повече потребители разбират, че китайското не е само евтино и с лошо качество. Все пак доста световни марки изнесоха производството си в техните свободни търговски зони.

Дари Петк каза...

Винаги когато закупувате китайски дрехи дистанционно (особено през интернет) правете сметка и не си правете илюзии, че цената, която трябва да платите при доставката е е цената на дрехите плюс цената на доставката (куриерската услуга). Обикновено, цените за куриерските услуги са публикувани на сайта, и ако не знаете за тях, то най-вероятно не сте обърнали внимание или не сте разбрали. Няма начин да е иначе. В много редки случаи, цената на доставката може да е включена в стойността на облеклото, което закупувате. Още повече, ако сайта е чуждестранен или от Китай. Раpстоянието до там е доста голямо и няма начин да се разминете с транспортните разходи. Затова в тези случаи е добре да се купува наедро, за да се разпредели стойността на доставката върху повече търговски единици.

Джери-23 каза...

Към началните разходи за закупуване на китайски дрехи наедро, се добавят задължително и разходите за транспорт, ДДС и митнически такси при освобождаване на пратката на митницата. В процеса на доставка е по-добре да нямате посредници, иначе и на тях ще се налага да плащате комисионна. Има редица сайтове за търговия, които могат да Ви помогнат да избегнете посредниците и прекупвачите.

Jeko_Jek каза...

Вие може да получите достъп до маркови дрехи от Китай, като Calvin Klein, Prada, Armani, Mexx и много други марки. Как става това? Чрез регистриране на специално създадени за целта сайтове и понеже много от световните брендове са изнесли производството си в специалните зони на Китай. И когато правят поредните поръчки, обикновено от изпълнението им има остатъци, които след това фирмите производители разпространяват директно, като сток. Обикновено, такива китайски дрехи са евтини и то именно защото ги произвеждат там.

куу каза...

Доколкото много световно известни марки в света на модата изнасят своето производство в специалните производствени зони в Китай, дотолкова голямо разнообразие от китайски дрехи с високо качество може да намерите. Изборът от местни производители е доста голям. И макар, че голяма част от дрехите може да намерите и да си поръчате на ниски цени, те не отстъпват по качеството на световните марки, защото последните фактически си произвеждат колекциите пак там.

di4i_65 каза...

В интернет съществуват доста ресурси за подбор, сортировка и доставка на китайски дрехи. Но те обслужват преди всичко възможностите за зареждане на бутици, магазини и складове за търговия с облекло. Ако искате да правите от тези сайтове индивидуални поръчки, това едва ли ще се получи добре, защото ще трябва да правите доста обемни поръчки, освен ако не поръчвате групово. Иначе плащането на транспорт и мита може да оскъпи доста заявеното.

Джери-23 каза...

Китай развива редица свои търговски сайтове за директна търговия с производители на китайски дрехи. Достатъчно е да се регистрирате на тези сайтове, да свикнете с тяхната функционалност, за да може да правите ефективно търсене на облеклото от което се нуждаете, по различни критерии - популярност, цени, рейтинг на производителя, количество ...

куу каза...

Повечето специализирани сайтове за китайски дрехи имат възможности да правите разширено търсене на определен вид облекло по заложени от Вас критерии. Например, в резултатите да се появяват само евтини дрехи, до определено ниво на цените. Или ако са панталони, да са от определени марки, кройка, цвят, модел и т.н. Това значително облекчава работата и разширява възможностите да намерите точно което търсите.

Популярни публикации - В помощ на българите у нас и по света:

Архив на блога

Посетители

Последователи - Абонати:

Translate / Перевод