Модни мъжки дрехи.

Спортно-елегантни дрехи за мъже.

Съвременният мъж може да бъде елегантен, но и спортен, със самочувствие и усет към модата. Всеки има свой стил на обличане, който е в хармония с характера, фигурата, професията или заниманието му.

Спортно небрежен стил

На много мъже им прилягат дрехи по-спортни и небрежно елегантни, в по-раздвижени силуети, кройки и материи в по-свежи цветове. Сакото и ризата с втален силует подчертават мъжката фигура и придават рафиниран сексапил. Спортно-елегантен и много модерен стил е комбинацията им с по-тесните панталони.

Деним с подходяща кройка по фигурата.

Те трябва да са от качествен деним с кройка, която подхожда на фигурата – дънките са дрехата, която най-ярко подчертава несъвършенствата на тялото. Дрехите са изключително важни, за да направите добро впечатление. Обличайте се добре навсякъде, където отивате, дори когато отивате до магазина или да разходите кучето. Никога не знаете къде и кого ще срещнете.

Израз на характер и темперамент.

Подбора на цветове и модели изразява вашия характер и темперамент, издава вашето настроение и влияе на околните. Постоянно освежавайте стила си с разнообразие от аксесоари и повече въображение в прическите.
--------------------------------------------------
© 2009 - 2010, Петя Младенова - автор, All rights reserved!
----------
Още препоръки, мнения и допълнения по темата може да четете и правите по-долу - в коментарите.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля, само сериозни коментари - публикуват се след одобрение на редактор.

Налични издания по английски език - за българи: