Модни мъжки дрехи

 

Модни дрехи за мъже

 
Модни дрехи за мъже
Модни дрехи за мъже

Спортно-елегантни дрехи за мъже

Съвременният мъж може да бъде елегантен, но и спортен, със самочувствие и усет към модата. Всеки има свой стил на обличане, който е в хармония с характера, фигурата, професията или заниманието му.

Спортно небрежен стил

На много мъже им прилягат дрехи по-спортни и небрежно елегантни, в по-раздвижени силуети, кройки и материи в по-свежи цветове. Сакото и ризата с втален силует подчертават мъжката фигура и придават рафиниран сексапил. Спортно-елегантен и много модерен стил е комбинацията им с по-тесните панталони.

Деним с подходяща кройка по фигурата

Те трябва да са от качествен деним с кройка, която подхожда на фигурата – дънките са дрехата, която най-ярко подчертава несъвършенствата на тялото. Дрехите са изключително важни, за да направите добро впечатление. Обличайте се добре навсякъде, където отивате, дори когато отивате до магазина или да разходите кучето. Никога не знаете къде и кого ще срещнете.

Израз на характер и темперамент

Подбора на цветове и модели изразява вашия характер и темперамент, издава вашето настроение и влияе на околните. Постоянно освежавайте стила си с разнообразие от аксесоари и повече въображение в прическите.
 

Мъжете на Дивия запад...

За мъжете, които искат да се отърват от скучните ежедневни дрехи, тук има страхотно предложение... Долче и Габана ще ви отведат на едно диво приключение в Дивия запад с новите си дънкови дрехи... за секси мъже. C избелели дънкови разкопчани ризи ... Дънките са винтидж, а дължините ултра и в двете противоположности.

Колекция от Долче и Габана:


Фото източник: dolcegabbana.com

Аксесоари за мъжки дрехи.

Аксесоарите са от кожа – ботуши от велур или кожа с много ресни, с каубойски вид. Цветовата гама е бежeво и кафяво. Коланите са пристегнати в кръста, придавайки допълнителен шик. Ще се почувствате супер свободно в тези каубойски дрехи. А женските погледи ще ви атакуват магнетично. И един съвет от мен: оставете си леко набола брада, по-секси ще изглеждате...

 

 

Няма коментари:

Популярни публикации - В помощ на българите у нас и по света:

Архив на блога

Посетители

Последователи - Абонати:

Translate / Перевод