Силиконови устни

 

Силиконовите устни - пухкавия атрибут в модата!

 

Силиконовите устни - мода или прищявка?

Няма точни статистически данни за България, но факт е, че на мода са имплантатите за устни, ставащи все по-популярни и търсени. Цените за увеличаване на устните варират страхотно по джоба ни - до € 3000 (колкото един нов автомобил) в зависимост от квалификацията на хирурга и вида на използвания метод и материал. А една процедура с Permalip™ варира между 650 и 750 € за една устна.

Пухкави устни.

Пухкави устни тип Джоли не пасват обаче добре на всяко лице, на някои изглеждат грозно, смешно и неестествено. Permalip™ е силиконов имплантат, предназначен само за устни, който се произвежда от американската компания Surgisil, разпространяващ ce в Европа от 2007 г. Процедурата за увеличаване на устните се прилага у нас от много специалисти хирурзи. Но само квалифицирани хирурзи са упълномощени от закона да извършват операции за пухкави устни.

Какви са страничните ефекти?

"По време на процедурата очаквайте само няколко капчици кръв, без никаква болка" - казват хирурзите. Няма болка, но е възможно устните да изтръпнат за няколко дни. Възстановяването ще отнеме около една седмица. Устните ви ще са чувствителни за около 3 седмици. До тук всичко е идеално, но последcтвията... "Увеличих си бюста и си поставих силикон в устните”, споделя неволята си 29-годишна манекенка.

Усилия за красота.

В резултат на усилията да запази красотата си тя се сдобива с несиметрични гърди, неестествено разкривени устни и работно място в статистиката на едно държавно ведомство. Помислете преди да се подложите на модни корекции... Най-безопасно е Permanent на устните, стига да не сте алергични и неподатливи на херпеси...

Устните на красавицата Наталия Гуркова идеално се връзват с имиджа й ... Мода или прищявка, силиконовите гърди и пухкавите силиконови устни са доста спорна тема, макар че днес всички те са на мода ...
--------------------------------------------------

Няма коментари:

Популярни публикации - В помощ на българите у нас и по света:

Архив на блога

Посетители

Последователи - Абонати:

Translate / Перевод