Луксозни дрехи | dLambow

 

Харесвате ли красиви луксозни дрехи?

 

Красиви луксозни дрехи от Аля.


Астела Ателие е първата и единствена по рода си агенция в България, която предлага - Дизайн и имидж консултации.

С професионални материали и перфектно обучен екип от специалисти агенцията допринася за осъществяването на модерна визия и съвършен имидж.

Златнатa дизайнерка, Аля Милушева притежава страстно влечение към света на модата и дрехите, дълбоко заложен талант за стил и красота.

Когато вляза в магазин за дрехи, изключвам от всичко останало. Дрехите за мен са нещо специално, ненадмината провокация и удоволствие, на което не мога да се наситя. Изключително предизвикателство е да изследвам, как дрехите променят хората, да преоткривам скритата красота заложена във всеки един.”

Колекцията Есен/Зима на Аля е богата на костюми, рокли, сака, ризи и връхни дрехи, изработени изцяло от висококачествените haute couture материи, запазена марка на Астела Ателие.

Женствени, елегатни и удобни модели от дрехи, изпълнени с комфорт.






Глория Nо. 1 маниачка на луксозни дрехи!


Глория притежава 4 гардероба с "Луксозни" дрехи от началото на кариерата си.

"А и да не забравяме, че хвърлям много пари за облекла. Нямам евтина дреха. 15 години съм на сцена и купувам най-доброто. Може би само тези от първите 2 години на кариерата ми са по-евтини, но тогава и нямаше от къде да се купува", kазва Глория.

Тя направила калкулация колко пари е дала досега за луксозни дрехи. Като видяла цифрата, примадоната се ужасила. Сметката показала малко над 1,8 милиона лева !

Глория има слабост към модерните дрехи, свежите, цветни неща. В ежедневието облеклото й зависи от това накъде е тръгнала - на шопинг, да се види с приятелки или на бизнес среща. За по-деловите мероприятия се облича в черно.

"Всяка жена е като хамелеон - иска да бъде различна и интересна във всеки момент, а при мен и професията го изисква."

Неин любим дизайнер е Роберто Кавали. Като стил й допадат моделите на Версаче.



Фолк певицата е избрана за лице на новата колекция на Аriston S, тъй като се е утвърдила като модна жена у нас и е доказала отлична класа и стил.


Е дами, Глория е 100%-ва жена, но и ние можем да бъдем като нея. Не са нужни милиони левове за луксозни дрехи, достатъчно е да бъдем такива каквито сме: женствени и лъчезарни!

----------------

Няма коментари:

Популярни публикации - В помощ на българите у нас и по света:

Посетители

Последователи - Абонати:

Translate / Перевод