Ламиниране на коса за красота.

Ламинира на косата.

Ламиниране на косата е днешната истинска вълшебна пръчица за красота при жените, живеещи в съвременните градове, където състоянието на косите се влияе негативно от от агресивната околна среда.

Покриване на всеки косъм със защитно покритие.

При ламинирането на косите се нанася специално вещество, което покрива всеки косъм със защитно покритие, като в резултат косата, като цяло, е защитена от замърсения сух въздух, от вятъра, от въздействието на слънцето, като при това диша.

Ламинирана коса.

Ламинираната коса придобива по-добър външен вид и става по-здрава. Космите стават по блестящи, по-пищни и по-приятни на пипане. При това се предотвратяват такива проблеми на всяка коса, която страда от чупливост и цъфтеж на краищата си.

Цветно и безцветно ламиниране.

Ламинирането може да бъде безцветно, но също е възможно да придава определен цвят на косъма, като в този случай новия цвят се получава и предава по необичаен начин, който не влияе на качеството на боядисването.

Йонно оцветяване.

Тази процедура се провежда възоснова на специфична технология на йонно оцветяване, основаваща се на взаимодействие между положителния заряд на косата с отрицателно заредените оцветителни частички.

Лакиране на коса без противопоказания.

При нанасянето си оцветиля се закрепва надеждно за косъма и съхранява цвета си в продължение на около месец и половина. Процедурата по лакиране на коса няма противопоказания и странични ефекти и в този смисъл е напълно безвредна при поддържане на красотата.
----------
Още препоръки, мнения и допълнения по темата може да четете и правите по-долу - в коментарите.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля, само сериозни коментари - публикуват се след одобрение на редактор.

Популярни публикации - В помощ на българите у нас и по света:

Посетители

Последователи - Абонати:

Translate / Перевод