Секси мода за макси жени (Sexу Fashion for maxi women).

И пълните жени могат да бъдат секси.

seksi_modaМодата не е само за кльощави модели. Секса освобождава. В тези две думи е заключен основния принцип, на който Анжелa и Карен Самюелз (Angela and Karen Samuels) изграждат собствен моден бизнес. Двете сестри от Торонто, организирали мрежа от магазини за пълни дами Voluptuous, които продават стилни и секси дрехи от 12-20 размер. Идеята за магазин за дебеличките не е нова.

Пълните жени и момичета могат да изглеждат привлекателни.

Но подхода към организацията на магазина на сестрите Самюелз се различава коренно от съществуващия пазар на подобни модни идеи. Канадските дизайнерки са уверени, че пълните момичета и жени могат да изглеждат привлекателни и модерни в секси и стилнo облекло.

Секси модни дрехи за пълни жени.

Гамата в техните магазини - вече четири в Торонто - се състои именно секси модни дрехи за пълни. Момичетата не са съгласни с модните дизайнери, че висшата мода е само за "недохранени" модели. Стилистите съветват пълните жени да избягват крещящи цветове, къси поли и впити дънки. Всички тези модерни дрехи могат да носят само от "тънки и дълги крака" - убедени са модните експерти. Но собственичките на магазините Voluptuous напълно отхвърлят мнението им.

Стил в пълнотата.

В техните modni вериги преобладават ярки щампи, крещящи цветове и ултpамодни дрехи, тесни дънки и панталони и др. Те искат да помогнат на пълните жени и момичета да изглеждат стилни, модерни и секси, така че да не се различават от своите връстници и колеги. Дрехите им винаги съответстват с повод и подчертание на красотата и привлекателността на жените.

Пълните хора да станат по забележими с мода и стил.

"Ние искаме дебеличката жена в офиса да не изглежда по-лошо от своите модни колеги, а момичетата в клуба - просто по-стилни от снажните си приятелки", казват сестрите Самюелз. "Като правило, пълните хора, опитващи се да скрият своята пълнота, не се открояват от тълпата, често не виждат, че не привличат внимание. Така че това е нашата цел - да ги направим най-накрая забелязани".
----------
Още препоръки, мнения и допълнения по темата може да четете и правите по-долу - в коментарите.

Няма коментари:

Популярни публикации - В помощ на българите у нас и по света:

Архив на блога

Посетители

Последователи - Абонати:

Translate / Перевод