Подстригване на модни прически за красива коса.

Прическата-огледалният каприз!

Прическата е резултат от изкуството да се подстригва и подрежда косата на човек в съответствие с модата и индивидуалните характеристики. Косата е огледало на нашето здраве и красота, за това от голямо значение е да я поддържаме хубава и бляскава, като я оформяме в подходящи прически.

Симетрия на прическите.

Жени със симетрични лица изглеждат страхотно на снимки. Като разделят косата си от челото до брадичката на две - идеална прическа. Пътища наляво или надясно, вие със сигурност сте опитали тази прическа, като всяка от нас у дома пред огледалото. Това е едно просто правило, носете я накъдето ви отива. Естествено е да го правите дори и след къпане, когато косата е още мокра или леко подсушена с кърпа.

Много достойно е активен път в средата на главата в комбинация с бретон над веждите и дълга лъскава със небрежно разпилени къдрици, коса. С тази прическа жената дава чувство за самостоятелно поведение. От друга страна, къдриците будят романтика и нежност.

Нова мода в стил Neweast -прическа за смелите мъже!

Според модата за прическата Neweast, косата е оформена на средна и голяма дължина навсякъде. Ако искате да оформите централната част нагоре, както е на снимката, използвайте "oil" и пяна за коса. За небрежен вид, оставете косата да виси свободно над челото. За да сте по-официален, срешете косата назад и я пригладете с гел.

Оформяне на мъжка прическа.

Мъжката прическа може да бъде оформена по различен начин, като придава различен вид на лицето. Косата-разрошена небрежно, загладена с гел, с по дълъг и повдигнат леко бретон. Мъжете със средна дължина на косата са по-забележими, но този тип мъжка прическа изисква повече грижи.

Трудно се поддържа, прилагат се специфични процедури за оформянето и. Може да се използва гел или други стилизиращи продукти, за да се придаде по-бляскав вид на косата и да се придобие по-изискана мъжка прическа. Прическата e най-важният "instrument" на мъжката визия и успех!

Прически за всеки от нас!

Всекидневни прически-неструктурирани, лесно се правят. Това е вид прическа, с която бихте ходили до магазина, на разходка в парка. За ежедневни прически обикновено може да се постригвате и у дома. Това е много фънки стил на отношение, благодарение на своята комбинация от къси и дълги пластове кичури и е чудесна възможност за една вечер.

Официални прически.

Официалните прически се използват при специални поводи, като сватби и абитуриентски балове. Те се предлагат в различни форми и стилове. Официалната прическа е елегантна, пасва с Вашето облекло и аксесоари, отговаря на вашите лични качества перфектно.


Алтернативни прически.

Алтернативните прически се открояват  с изключение на мода, конвенционални и класически прически. Те са необичайни по своето постригване, смели, ярки, забавни, avante-Garde, геометрични и преувеличени-с елементи на пънк. Знаменитости, които са искали да се появят "малко по-различно" имат алтернативни стилове и често започват нови моди с тях.
----------------------------------------------

20 коментара:

Боб каза...

Основни тенденции за женските прически през 2014 година са модните къси пострижки "каре", "боб" и "боб-каре"

ravnovеsie каза...

Късото постригване тип "каре" от година на година оглавлява традиционните списъци на най-популярните женски прически. И тази година то остава една от най-предпочитаните пострижки за къса коса.

26Кати каза...

Съвременното постригване тип "каре" има множество вариации и подхожда на момичета и жени от всяка възраст и за всякакви коси.

Петя Мл каза...

Конска опашка.
Много хора връзват косите си на конска опашка и на много от тях това им отива. Конската опашка е универсална прическа в модата: тя е необходима, и във фитнеса, и в пет-звезден ресторант.

Дария каза...

Трябва ли да се подстригваме всеки ден?
Не е задължително за подстригване да посещавате фризьорски салон всеки ден, за да имате стилна прическа. Изберете си такава, която се поддържа лесно и в домашни условия. Достатъчно е да миете и разресвате косата си редовно. Модата я създавате вие сами! Така ще сте красиви и екзотични.

Петя Мл каза...

Стилни прически за пълно лице.
Един трик за прическа: никога не откривайте напълно лицето си. Придавайте обем в горната част на косите и винаги оставяйте по някой кичур да виси, ако сте на кок или с прибрани коси.

Бобчота каза...

Лесна прическа в закачливи къдрици.
Mоже да си я направите вкъщи с лекота. Kъдравата коса е най-лесна за оформяне. Малко пяна или спрей за коса с брокатени частици и празничният ефект е готов, не е нужно да фиксирате прическата с лак за коса.

Кони-4 каза...

Как да създадете прическа в модна алтернатива на разчорлен стил?
Ако сте благословени с права коса, можете да използвате ролки за създаване на този стил. Преди това нанесете спрей или малко бира върху краищата, за да запазите жизнеността на косъма. 2-3 часа са ви достатъчни, след като внимателно свалите ролките, фиксирайте прическата със спрей за коса с блестящи частици.

Jeko_Jek каза...

Малка фиба ще Ви спести разход за фризьор.
Още по привлекателна прическа ще имате, ако забодете в страни малка фиба с блестящи камъчета. Ето, това дами, това ще ви спести, и време, и разходи за моден фризьор.

Петя Мл каза...

Трик 1 за модна прическа
Всяка една прическа, сама за себе си е уникален образ в "огледалото" на модата. Може да си я правите лесно и вкъщи. За да получите обемна фризура, използвайте пяна за придаване на обем. Изсушeте косата с подходящия продукт и ще получите ефекта на “естественото разрошване”.

Петя Мл каза...

Трик 2 за модна прическа
Разрешете косата и я изсушете, така че да получите желаната форма. Употребете пяна или гел за обем, за да оформите крайчетата й . Насочете връхчетата на където си пожелаете и ще придобиете подобна на снимкитe прическа. Не разресвайте, за да не я слегнете и да не съсипите вече получения "рошав" ефект.

Петя Мл каза...

Трик 3 за модна прическа
Ако имате дълга коса, спокойно може през нощта да се сдобиете с меки къдрици. Много лесен трик с хавлиено коланче (лента). Косата се измива с подходящ шампоан и балсам. Нанесете пяна за повече устойчивост. След като е почти суха, в наведено положене с прибрани краища, като за "конска опашка", навивате на коланчето и завръзвате в корена на опашката. На сутринта се развива буклата и с малко вакса или гел, се оформя на прическа получената на едри кичури коса. Пробвайте - става лесно и страхотно красиво.

Канита каза...

Трик 4 за модна прическа
Ако косата ви е на "етажи" до раменете, ще ви трябва четка за коса и малко пяна. Фиксирайте с пяната само краищата и с помощта на четката завийте навън някои от "етажите" от страни и на някои кичури отзад. Така винаги ще сте в крак с модата!

Петя Мл каза...

Стилните прически в модата са прав или къдрав косъм от съответните: къси и дълги коси. Буйни обемни къдрици, здрава и лъскава коса.

Палома каза...

Подходящa през този сезон е асиметрията. Тези прически изглеждат много оригинални.

Форко каза...

Най-красиви са непостриганите дълги коси - класическа стилна прическаq , но се изисква много умение, опит и въображение, за да се превърне това в съвременна и привлекателна прическа, макар и без помощта на фризьор.

Tedi_Monch0v каза...

Късата прическа днес е на мода, повече от всякога. Тя засилва още повече качествата на лицето ви. Въпреки това, при избора на къса подстрижка е необходимо да изберете тази, която ви подхожда.

дани-86 каза...

Съвременното подстригване на "каре" има множество вариации и подхожда на момичета и жени от всяка възраст и за всякакъв вид коси. За всеки сезон, фризьорите предлагат свежи и оригинални решения за късо подстригване тип "каре". Но може и да експериментирате с различни вариации на тази тема, тъй като даже незначителни промени във формата на подстригване, могат да Ви създадат съвършено нов облик и стил.

Pepy_6 каза...

Късото подстригване е универсално и много удобно в ежедневието - за грижи и за поддържане на прическата и косата. Използвайки различни техники за подстригване, Вие може лесно да променяте своя образ от елегантен, през романтично женствен, до образа на известна холивудска красавица.

Fingy_67 каза...

Късо подстригване с перчем от прави коси е доста модно през 2014 г. Този вид постригване е доста елегантно, с правоъгълни или овални линии, което добре изглежда при наличието на прави коси. Идеално гладките, подредени и блестящи коси, придават на Вашия образ изискан, холивудски шик.

Популярни публикации - В помощ на българите у нас и по света:

Архив на блога

Посетители

Последователи - Абонати:

Translate / Перевод